Over ons

Ondernemen begint bij de ondernemer

Ondernemers krijgen veel voor de kiezen. Ze moeten grip hebben op operationele processen, problemen van medewerkers tackelen en anticiperen op veranderende marktomstandigheden. Om daarin succesvol te zijn, moet je jezelf goed kennen. Pas als je inzicht hebt in je kwaliteiten én in je verbeterpunten, kun je daar gericht aan werken. Daarom kijken we bij Rendus verder dan alleen een bedrijfsmatige blik. We willen weten wat jou als ondernemer drijft, wat je ambities zijn en waar je tegenaan loopt. Met die inzichten helpen we je om met meer plezier en passie te werken in én aan je bedrijf. Daardoor krijg je als ondernemer gemoedsrust en is het bedrijf steeds beter in staat om doelen te realiseren.

Missie 

Zakelijk succes begint bij persoonlijk ondernemerschap. Daarom zorgen wij ervoor dat ondernemers zich prettig voelen in hun rol en hun leiderschapsvaardigheden ontwikkelen. Met praktische adviezen zorgen we voor rust, overzicht en controle. Tegelijkertijd werken we – samen met de ondernemer – aan de doelstellingen van het bedrijf. Fijn geregeld! 

Kernwaarden

Het ondernemerschap zit ook in ons DNA. Daarom halen we veel motivatie uit het werken met ondernemers. Dat doen we vanuit vier kernwaarden die we kunnen samenvatten in één term: HELP. Dit staat voor:

  • Handelend, we nemen zorgen uit handen.
  • Eenvoud, we maken het niet onnodig ingewikkeld.
  • Luisteren, we tonen oprechte belangstelling
  • Plezier, met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken.

Voor wie?

Rendus Organisatieadvies is gevestigd in Valkenswaard. We helpen mkb-ondernemers in de regio Valkenswaard. We zijn actief in alle branches, behalve de horeca en detailhandel. Alle andere bedrijven zijn van harte welkom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over de Rendus Methode.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!